luni, 28 noiembrie 2011

Oboseală

Nu am mai scris demult, pe lângă serviciu am mers la un curs de formare profesională săptămâna trecută şi acasă, şi la tata, printre o mie şi una de lucruri de făcut nu am mai găsit timp pentru nimic, nici măcar pentru mine, mă simt epuizată deşi am senzaţia că e prea puţin spus. Aseară am moţăit în maşină, în drum spre casă, ceea ce nu mi se întămplă niciodată, arătam ca după vreun război mondial, nici bagajele nu le-am putut desface, îmi venea să ma aşez în pat îmbrăcată. Nu am nimic pozitiv de raportat, poate doar că el şi-a văzut visul cu ochii şi a reuşit să aducă în sufragerie televizorul pe care îl tot visa.

4 comentarii:

  1. Bine te-am regasit. Chiar ma gandeam ce e cu tine. Daca e doar oboseala, e in regula. Asta trece.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sper sa treaca, bine v-am regasit si eu, v-am citit permanent:)

    RăspundețiȘtergere
  3. bine ai revenit, ai grija de tine, vine vacanta acusica, poate reusesti sa-ti rezervi timp mai mult ptr tine, ptr voi, numai ptr lucruri bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vedem daca vom reusi sa ne luam concediu peste zilele libere care si anul acesta sunt putine:)... si mai e si conditia doi, tot trebuie sa ne impartim pentru toti si pentru noi nimic, ne consuma cred si lucrul acesta ca nu avem timp nici pentru noi individual, nici ca si cuplu, dar nu avem de ales.....
    Bine v-am regasit si eu:)

    RăspundețiȘtergere