vineri, 6 ianuarie 2012

Bad experience

După cum v-am povestit mi-am petrecut cele câteva zile de concediu pe drumuri, cu treburi, printre responsabilităţi şi mult doritele, câteva, prea puţine ore de somn în plus. Şi bineînteles că neavând ce face, cu tot acest "timp liber" de care dispun s-a impus şi o vizită la medic, o plăcere de altfel, voiam să mai schimbăm câteva vorbe că nu ne-am mai văzut de mult. Cu toate că am oroare, pe cuvânt că m-am dus relativ relaxată, mult mai calmă decât alte dăţi, chiar am făcut şi salata de boeuf  înainte. Am aşteptat cuminte să intru şi nu după mult timp am fost invitată în cabinet. Doctoriţa a fost o profesionistă de toată isprava, mi-a explicat tot ce urmează să se întămple, a avut răbdare, mi-a spus fiecare pas, dar ce să te faci atunci când efectiv nu ai cu cine.
Din timpul consultului am simţit cum peretele devine mai galben decât faţa mea şi totul se învârte uşor obosindu-mi ochii şi respiraţia. Nu prea mai ţin minte recomandările medicului căci la momentul respectiv începuse şi biroul ei să se mişte şi ea se rotea încetişor, am încercat să îi spun că e ceva în neregula, cutremur sau am ajuns în spaţiu sau ceva... Îmi amintesc doar că i-am spus eu ei, asta e tot, m-am ridicat şi am plecat şi până când a venit momentul notei de plată îmi revenisem şi eram gata de lăsat ceva bănuţi la recepţie.
Sunt bucuroasă totuşi că nu am leşinat dar m-am convins că trebuie să stau pe o raza de un km cel puţin de spitale, curios că am văzut multe şi am tot stat prin spitale, doar când văd la mine mi se face brusc rău.

10 comentarii:

  1. Te inteleg perfect. Eu am ramas cu stresul asta inca din copilarie, cand mi-am rupt mana si a trebuit sa fiu operata. Si acum am in nas mirosul ala de spital.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am vazut cateva lucruri nasoale, chiar greu de digerat, foarte greu, dar cand vad sange la mine sunt pe jos, chiar nu inteleg, sunt in stare sa pansez pe cineva, e totul ok, dar daca e la mine s-a terminat:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel putin esti bine!Eu nu suport sa vad nici la mine,nici la altii!
    Un an nou cu impliniri!Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, am scapat deocamdata. Iti multumesc mult, un an nou asa cum va doriti tie si celor dragi tie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa vad daca pot lasa un comentariu asa...am recautat blogul cu google la sugestia cuiva...am sa resalvez blogul tau la mine asa.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Rox, cred ca esti si un pic epuizata psihic, eu zic ca e normal sa ai parte de o o experienta din asta in conditiile date. Imbratisez cu drag, tinem pumnii sa nu se mai repete! Ai grija de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult, m-ai nimerit perfect sunt cam epuizata sunt la faza la care toate merg taras, sper sa ne asezam si noi. Te imbratsez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. sanatate multa, sper ca esti ok acum!

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa si asa..dar sper sa scap o data si o data:( asta cu mersul la medici e un cerc vicios o data ce incepi sa te duci la control nu se mai termina:((sau cel putin asa e la mine.

    RăspundețiȘtergere