joi, 12 ianuarie 2012

Concurs pe Zile şi Nopţi

M-am înscris la concurs, eu am câştigat toată viaţa mea decât o sticlă de suc din acela negricios la 0,5 şi beam cam o sticlă pe zi deci şansele m-ar fi dus la mult mai mult, vreau să spun de fapt că nu sunt deloc norocoasă. Aşa că nu mă aştept să câştig, dar m-am înscris din două motive, primul ar fi că îmi place la nebunie patinajul, urmăream concursurile, aveam preferaţi şi vă fac o mărturisire, întotdeauna când voiam să mă liniştesc sau când mă astepta un drum lung de făcut ascultam muzică, închideam ochii şi îmi imaginam spectacole întregi de dans pe gheaţă. Nu ştiu să patinez, nu cred că voi învăţa vreodată, pentru că nu sunt deloc bună la sporturile acestea, nici pe role nu merg, dar uitându-mă la ei am senzaţia că plutesc la propriu şi că orice e posibil, că pot sări un triplu tulup împreună cu ei şi că este aşa uşor. Patinajul e dans, graţie, plutire, e vis şi magie şi totul pare aşa uşor.
Îmi dă o stare extraordinară de bine să privesc şi la televizor aşadar cred că e minunat să fii aşa aproape. La balet am fost şi mi-a plăcut foarte mult, la dans pe gheaţa încă nu.
Concursul Zile şi Nopţi unde poţi câştiga o invitaţie dublă la Spărgătorul de Nuci - Saint Petersburg State Ballet on Ice este aici, tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un e-mail în care să spuneţi câteva fraze despre jucăria voastra preferată din copilărie.
Eu am scris aşa:

"Am văzut că şi acum investesc părinţii în jucării sofisticate şi costisitoare şi cei mici se joacă tot cu te miri ce, chiar şi capace sau cutii.
Şi jucăria mea preferată era tot o chestie prea puţin complicată, era o maimuţă şi am iubit-o tare, o luam cu mine peste tot până când s-a pierdut în negura timpului. Am primit-o de la Moş Nicolae pe vremea când nu se găseau cine ştie ce jucării şi ştiu că tata i-a spus mamei că o jucărie mai urâtă de atât nu putea să fi găsit. Era o maimuţică urâtă ce-i drept dar mie mi se părea aşa frumoasă şi iubită pentru că avea braţe lungi bune de suport pentru târât după mine, avea o freză încurcată care imi spunea că e o maimuţă ghiduşă şi spontană, şi avea o privire uşor pierdută care iţi putea spune că e uşor lunatică dar pentru mine insemna că e altfel decat celelalte maimuţe şi că este doar a mea."
Succes dacă vă hotărâţi să vă înscrieţi!
Eu diseară mă duc stitivoiunde, la cladireaalbcualbastru, într-un fel sau altul tot trebuie să scap o dată.

12 comentarii:

  1. Succes, sper sa castigi si sa vezi baletul pe gheata.

    Tin pumnii sa fie bine, sanatate multa.

    Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, nu am mari sperante dar zau ca e frumos sa si participi, inainte nu participam deloc ca stiam ca nu o sa castig dar acum zau ca imi place sa particip doar asa:)

    Sa fie, sa fie:), te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noroc mult la concurs si sanatate si mai multa! :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Distractie placuta la concurs! Si bafta (poate chiar castigi)! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi frumos sa castigi! :)
    Sanatate sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi da, sa vedem:)
      Asa sa fie, sanatate sa avem toti ca restul cumva se scoatem noi la capat.

      Ștergere
  6. Eu ti-as da premiul! Super faina povestea cu maimuţica-urâţica.

    RăspundețiȘtergere