vineri, 12 octombrie 2012

Boy or girl?

Am cam visat toată viaţa numai roz, nu roz din acela de perfect life, viaţa e departe de a fi perfectă, a mea cu atât mai mult şi nici speranţe false în legătură cu asta nu are rost să îmi fac, deci nu....am visat roz de la fetiţe, e cam clişeu, băieţeii sunt cu albastru, fetiţele cu roz şi chiar dacă nu mai e de actualitate şi nu ne mai place asocierea de metaforă tot sună bine, deci roz egal fetiţe. Am o soră şi verişoare, aşa că eu mă văd mamă de fată claaaar. Am visat chiar şi rochiţe şi fustiţe, codiţe până şi îmbrăcăminte asortată mama - fiică, întorceam capul mereu după fetiţele din parc, deci ce să mai nebunie totală. Când am aflat că o să avem un copil, m-am gândit bineînteles şi la varianta cealaltă pe care mi-o cam scuturam repede din minte, toate visele mele, cam ciudat să fi fost doar aşa.
 Cred că doamna doctor mi-a spus sexul bebeluşului pe la vreo 13 săptămâni cu unele rezerve bineînteles, ştiam că e posibil să aflu dar eram extrem de relaxată. Nu mă imaginam decât ieşind de acolo şi spunându-i lui că "uite fetiţa mea". Aşa că doamna doctor s-a uitat şi s-a mai plimbat şi s-a tot uitat şi mi-a spus, eu cred ca este......baieţel. Mda şi baieţel e şi azi, la aproape 28 de săptămâni, nu s-a schimbat nimic.
Şi acum cu toată sinceritatea care pe unii nu îi caracterizează, recunosc că mi-aş fi dorit o fată, dar nu simt dezamăgire că este băieţel, nu am simţit nici măcar frustrare că trebuie să îmi reorganizez gândurile, îmi este puţin teamă că mă voi descurca mai greu, că nu ştiu să mă port cu el, că băieţii gândesc altfel şi au alte probleme decât noi, în fine îmi fac probleme din acestea filozofice dar sănătos să fie şi noi la fel şi cumva o scot eu la capăt.

13 comentarii:

  1. Si eu m-am visat toata viata mama de fata, inclusiv cand am ramas gravida cu primul copil. Si m-a prins socul tot asa, sigur, chiar e baiat? Apoi mi s-a parut atat de frumos sa fii mama de baiat ca la al doilea am fost toti siguri ca va fi tot baiat, doar aveam deja alura de "mama de baieti" :-)))) Dupa ce am nascut am realizat ca eu inca ma vad "mama de baieti", desi fiica-mea e cu adevarat fetita. Si ma distrez ce haios e sa vezi diferentele de logistica intre a creste baiat si fata :-))) Stii cum se spune, ce-o fi doar sanatos sa fie! E foarte adevarat, ai sa vezi :-)
    Te pup, sanatate multa si nastere usoara! Si un copil de vis :-)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, asa sa fie:). O iau incet pas cu pas, cel mai important este sa fie copilul sanatos asa este. Cred ca e senzational sa ai o pereche:), sanatosi si voiosi sa fim si noi si ei si in rest ne-om descurca impreuna:)
      Pupici

      Ștergere
  2. Sa fie sanatos, indiferent ce va fi! Si voi sa va bucurati de el!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) sa fie sanatos! .. iar tu vei avea timp sa te obisnuiesti cu piticul.. pe masura ce se obisnuieste si el cu tine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult. Sanatate multa, mukta iti doresc si eu tie si sper sa se fi terminat cu neplacerile legate de acest subiect. Asa este, cu siguranta ne vom obisnui:)

      Ștergere
  4. felicitari si sa vina sanatos
    prima data normal ca ti-e indiferent (la noi a fost si a doua oara la fel:indiferent ), insa undeva intr-un colt de inima imi doream fetita si la ecograf pana la 8 luni mi-a spus baietel, aveam si nume, iar cand sa intru intr-a noua luna s-a facut "Diana"
    Si a doua oara nu am visat (in adevaratul sens) niciodata fetita, visam ca aveam mereu un baietel grasun si uite de fetita grasuna am din nou...si la eco nu s-a mai inselat, a zis feteita, fetita a fost
    sarcina usoara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult:). Am facut o gramada de eco si la morfologie tot baiat mi-a zis. Important este sa ii avem sanatosi:)

      Ștergere
  5. E perfect ca primul copil sa fie baietel, ca sa aiba grija de surioara mai mica. Asa cresc amandoi frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Micul print ce va sosi iti va aduce din prima clipa fericire...sunt sigura!
    Vei fi o mamica deosebita, nu-ti face griji...la momentul respectiv vei stii cum sa procedezi...asa e legea firii...
    Sa fiti sanatosi si voiosi! Va pup! Oana

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Roxana constat ca am lipsit multa vreme din lumea virtuala si multe s-au intamplat intre timp chiar si aici. In primul rand felicitari pentru sarcina pe care o porti si multa santate iti doresc! Ai sa vezi ca atunci cand se va naste bebe nici nu iti vei mai pune problema ca e important daca este fetita sau baietel. In primul trimestru de sarcina si eu am visat fetita, si sotul meu, apoi cand am aflat ca e baiat am zis Super si gata. Ma bucur sincer pentru tine si vei vedea cum toata lumea ta se va schimba. Multa putere si sarcina usoara iti doresc!

    RăspundețiȘtergere