marți, 9 martie 2010

Spring


Astazi este o frumoasa zi de primavara, 9 martie, inceput de inviere a naturii, gazulite ametite, trezite din somnul sub mantia alba a iernii. Soarele stralucitor ne imbie cu razele lui aurii. E atat de frumos incat parca toate simturile renasc.

De fapt…..nooootttttttttttt, niciuna din afirmatiile compunerii unui scolar prezentate mai sus nu este adevarata. Daca vreti adevarul, adevarul gol golut il gasiti “anexat” in imaginea urmatoare:

Destul de trist, dar adevarat, iarna ne rade in fata: v-am pacalit din nou. Si e frig, atat de frig, pe deasupra mai bate si vantul. Dar cel mai amuzant este pentru domnisoarele care au trecut la pantofi deja, s-au distrat de minune astazi. Una dintre ele, fericita ca a reusit sa ajunga la metrou se indreapta frumos, isi impune o atitudine de diva invingatoare a viscolului de afara deci sa recapitulam atitudinea da, ca sa intelegem: spate drept, pieptul inainte ca la orele de sport din liceu, pe antebrat geanta frumos cu mana usor ridicata si mergem leganat si totusi hotarat, cand……ramane blocata in bara de trecere de la metrou, a naibii bara, a fost tratata prea brusc asa ca ii aplica aceeasi atitudine si domnisoarei care trist trebuie sa o ia de la inceput cu afisarea increderii de sine intr-o zi fara noroc prea mult.

C’est la vie toujours parchive!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu