miercuri, 21 decembrie 2011

Muzică şi Muzici

   Am primit o leapşă de la Luminiţa cu muzică şi despre muzică. Prima mea amintire muzicală e Sacrifice a lui Elton John, cred că aveam vreo trei cinci ani când puneam această melodie over and over la casetofonul din maşină, mare jale a fost când ni l-au furat. Primul meu casetofon era roşu, îl mai am şi acum, l-am primit cadou de ziua mea împreună cu o casetă roz pe care ştiu sigur că era Rod Stewart. A urmat Queen, era preferatul tatei şi sunt convinsă că am ascultat câtiva ani buni la rând în proporţie majoritară şi a rămas printre preferaţi. Bohemian Rhapsody este preferata mea. Bineînteles că am asezonat tot de la tata pornire cu Abba, Deep Purple şi Black Sabbath. Îmi place mult Those were the days, a lui Mary Hopkin. Trebuie să recunosc că am avut şi o pornire la vârsta adolescenţei pe Britney dar mi-a trecut cred că în maxim o lună. Muzica adevărata e aceea pe care o asculţi azi şi mâine şi peste o lună, şi peste un an şi peste cinci cu aceeaşi plăcere, e aceea care rămâne.
A urmat o epocă de Robbie Williams şi Reamonn, Snow Patrol şi Edvin Marton pe care am început să îl ascult din dragoste pentru patinaj.
Aşa că rămân tot la aceştia şi la pasiunea pentru oldies but goldies şi subscriu şi eu la ce a spus Luminiţa referitor la colindele de Crăciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu