vineri, 14 mai 2010

La multi ani!

Imi amintesc ca atunci cand eram mici am scris o poezie despre tine, era cu o floare, o rugam sa se deschida sa nu stea inchisa. Ai ramas la fel, atunci cand iti inchizi petalele nici soarele cel mai puternic nu reuseste sa te infloreasca daca tu nu vrei. Si maine se anunta cod galben de furtuna, de ziua ta o sa tune si o sa fulgere asa cum face doar un taur adevarat. Iti stiu toate incruntarile, toate expresiile fetei, tot ce inseamna miscarea ta din buze si strambatul usor din nas. Admir determinarea ta si siguranta de pe chipul tau cand imi spui ca vrei sa faci ceva anume si faptul ca intotdeauna stii care e urmatorul pas.Admir felul in care din mana ta fiecare copac, fiecare alee, scarile din parc se imprima altfel in aparatul de fotografiat si cum in mintea ta toate imaginile devin cadre.
Admir ca intotdeauna incerci sa nu ii coplesesti pe ceilalti cu grijile tale si totodata as vrea sa le stiu pe toate ca sa facem o magie si sa dispara.
Maine o fetita care plangea la gradinita ca vrea acasa pentru ca ii mor gargaritele in cutia de chibrituri fara gaurele pentru aerisire implineste 21 de ani.
Toate florile sunt pentru tine!
Si iti doresc de ziua ta sa ai rabdarea si curajul sa iti implinesti toate dorintele, sa fii sanatoasa si fericita si sa imi imprumuti si mie niste carti cand mi-or trebui:)))!

2 comentarii:

  1. Lasa-ma sa ghicesc! Persoana speciala la care te-ai gandit aici este sora ta. Si daca nu e, sigur o simti ca pe o sora :).

    Primeste, te rog, o leapsa de pe blogul nostru: "zece chestii care imi plac".

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai ghicit din prima, e vorba despre sora mea:)
    Multumesc de leapsa,o sa incerc sa o onorez chiar azi.

    RăspundețiȘtergere