luni, 17 mai 2010

Zece chestii care imi plac!

Am primit si eu de la mami de Maria si Radu prima mea leapsa blogosferica si sunt tare mandra si fericita sa o pot onora. Asa ca sa ma gandesc la zece lucruri care imi plac :

  1. Imi place sa ma trezesc si sa imi dau seama ca sunt acasa si pot sa ii tin companie mamei cand bea cafeaua pe terasa, sa vorbim despre o mie si una de lucruri si sa privim afara in curte iarba proaspat tunsa, florile si via miscandu-se usor in adierea diminetii.
  2. Imi place sa ma plimb cu masina, sa nu stiu destinatia finala doar sa merg, pe-un drum sa para ca luciul apei intr-o zi impietrita, fara pic de  vant ( pe majoritatea drumurilor noastre ma lipsesc, nu am de ales), si sa admir peisajul din fata mea, case, pomi, padure, deal, camp, oricare ar fi, imi place sa merg si pe jos foarte mult..
  3. Imi place sa ascult muzica si imi pare rau ca in ultimul timp nu ma mai bucur asa des, si dimineata parca uit sa dau drumul la player avand in vedere ca am doar o statie de metrou de mers abia apuc sa ascult doua - trei piese, imi place sa dansez, as topai asa toata ziua, din pacate eu nu prea am cu cine....
  4. Imi place sa o ajut pe mama la bucatarie, mai mult pentru ca sunt cu ea, doar noi doua. Si apoi sa luam masa in familie, sa fie duminica, sa fim toti acasa. Pare o sarbatoare, toata lumea are ceva de spus, radem, comentam, ne bucuram pur si simplu ca suntem impreuna.
  5. Imi place sentimentul pe care il ai cand te intalnesti cu un prieten vechi, pe care nu l-ai mai vazut de mult timp si constati ca nu s-a schimbat nimic, te simti asa in largul tau si in siguranta  de parca nu ar fi trecut nicio zi.
  6. Imi place sa ma cuibaresc intre perne intr-o zi ploioasa de vara, sa ascult muzica in surdina si sa citesc o carte buna, sau sa ne uitam la un film.
  7. Imi place sa merg la cumparaturi, macar sa vad cum s-au schimbat vitrinele, mi-ar fi placut sa cred ca voi gasi un partener in sora mea dar am gasit un aliat mai bun, la care nu ma asteptam, dat fiind ca baietii nu sunt asa innebuniti dupa admirat vitrine.
  8. Imi place sa inot, foarte mult imi place, in apa ma simt in elementul meu, am senzatia ca o pot controla si ca e aliata mea si nici macar nu sunt zodie de apa.
  9. Imi place sa rad cu Adina, sora mea, din tot ce se poate, cand e bine dispusa e cea mai amuzanta, in plus se dovedeste a fi o terapie foarte buna.
  10. Si inca ceva mai imi place mult, desi nu e deloc de sezon, dar parca nu puteam sa nu mentionez.... Imi place dimineata de Craciun, cand te trezesti si miroare a brad si toti cei dragi iti sunt aproape si afara ninge cu fulgi mari albi si innebunesc pe toata lumea cu filme cu acest subiect cu o luna inainte.........saracii de ei!

3 comentarii:

  1. Sa le luam in ordine inversa:
    10. Spiritul de Craciun cred k a disparut,in cazul meu cel putin, de la varsta de 15 ani. Ne uitam la filme de Craciun si ascultam colinde cu o luna,2 inainte de sarbatoare. In momentul in care soseste Craciunul deja nu mai simtim nimik. Cadourile oricum le primim in seara de Craciun ca nu avem rabdare, ninsoarea nu ne mai incanta cu nimik. Frigul ne ingheata!
    9.Momentele in care razi cu sora ta sunt din ce in ce mai rare. In rest sunteti doua straine, fiecare inchizandu-se in propria sa camera, in propriile ganduri si probleme. In proprile voastre vieti.
    8.Sa fim seriosi...Cat de des poti inota?! O data pe an...la mare. In rest esti prea ocupata cu serviciul.
    7. Boring...
    6. Momente destul de dese..fie ca ploua sau nu. Cuibaritul in pat si uitatul la filme e deja prea comun.
    5. Si cat dureaza sentimentul asta? Iti spun eu...cateva secunde. Pe urma iti dai seama ca nu prea ai ce vorbi cu persoana respectiva si ca nu te bucuri ca te-ai intalnit cu el ci te bucuri ca te-ai intalnit cu o fata cunoscuta printre atatea fete triste si reci.
    4.Chiar toata lumea?
    Eu nu cred. Eu cred k sunt rare si momentele in care stati toti la masa si chiar va simtiti o familie si dese momentele cand cel putin un membru al familiei abia asteapta sa se ridice si sa plece de la masa.
    3. Topaie away!:P
    2. Intotdeauna apare ceva sa stice o zi planuita. In plus stilul de viata spontan costa.
    1. Touche! NU am ce comenta aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci...la 7. boring esti tu da....cumpaturile sunt fun,9. tu te inchizi la tine in camera...eu te astept.........si 4. ghici cine abia asteapta sa se ridice de la masa...daaaaa...ai castigat marele premiu o excursie ""gratuita" esti chiar tu!!! strici distractia mea cu lucruri care imi plac..stricatoare de petreceri ce esti!

    RăspundețiȘtergere