miercuri, 7 aprilie 2010

Despre...icre

Prima data a fost oul, ba nu gaina, ba nu oul, gaina, oul....Ei ma rog nu conteaza, nu asta voiam sa spun, de fapt prima data a fost un coleg, el ne-a adus prima data salata de icre facuta in casa de manuta lui sau ma rog cu mixerul din dotare, foarte bune icrele, toata lumea le-a laudat cum ca nu se compara cu cele preparate care se gasesc in comert. A doua oara a fost o colega, si ea ne-a adus icre "hand-made", de fapt "fish-made", foarte bune de asemenea am gustat, am discutat, ne-am bucurat. Apoi iar ne-a adus colegul sa vedem ce minunatie de salata de icre a facut el. Iar astazi alta colega a preparat minunata salata si ne-a adus sa degustam.Totul s-a petrecut in decurs de cam doua saptamani. Totul foarte frumos suna, colegi foarte draguti, dar .....dar ce te faci cand nu iti place deloc dar deloc salata de icre, eu cred ca e buna, eu cred ca nu e comparabila, eu gust si degust dar va rog eu, va rog treceti la alte preparate ca nu mai vreau!
Later Edit: Hai ca au fost chiar bune!:))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu