duminică, 31 iulie 2011

O mie de dorinte

Nu o mie, cateva din cele mai arzatoare, de fapt toate se indreapta doar catre ea, as vrea sa fie bine, as vrea sa se faca bine, as vrea sa pot pleca linistita si impacata la el, sa o stiu bine acasa, as vrea sa poata sta toata noaptea la nunta noastra, as vrea o nunta simpla si putin numeroase, doar cu oameni dragi, as vrea o rochie simpla care sa ma reprezinte perfect, discreta, fara sa ma disting prea mult printre invitati, as vrea sa nu fie niciun efort pentru ea slujba la biserica si petrecerea de dupa. As vrea totul simplu, simplu si natural. As vrea ca ea sa ii faca prima data baita fetitei mele, atunci cand o sa o am, as vrea sa inteleaga toti ca in aceasta viata nu conteaza decat cum ii facem pe cei dragi sa se simta in jurul nostru si cum stim sa le oferim iubirea si sprijinul nostru, fara frustrari, fara tachinari, fara sa asteptam de la ei imposibilul, sa ii iubim mereu si sa incercam sa ii intelegem.

4 comentarii:

  1. Cata dreptate ai...de multe ori ne dam seama prea tarziu de ce avem langa noi si ajungem sa regretam momente pe care le-am lasat sa treaca fara sa le bagam in seama...

    Iti doresc ca dorintele sa se implineasca...sa stii ca ii spun marii de cate ori ne privim ochi in ochi, de tine.

    Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc mult, inseamna enorm pentru mine crede-ma ca cineva asa departe si pe care nu il cunosc personal se gandeste la mine. Iti multumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. iti doresc sa o poti privi realizand toate dorintele tale....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah! ar trebui sa ne amintim toate acestea in fiecare zi... Cata dreptate ai!!!
    Draga Roxana, dincolo de toate cate iti doresti si oferi vreau sa stii ca eu si Valy te imbratisam cu caldura si speram ca toate dorintele tale sa fie auzite de Dumnezeu, de Univers, de Iubirea in sine si sa-ti raspunda, sa-ti umple sufletul tau bland si bun cu Iubire!

    RăspundețiȘtergere