marți, 1 februarie 2011

Baby, it's cold outside!

Freezing actually, sunt minus unsprezece grade în Bucureşti, mai rău este că temperaturile acestea sunt constante de câteva zile şi am început să ne resimţim serios. Am răcit, ieri am absentat de la job,  dacă ştiam cât este de    frig cred că spuneam pas şi astăzi, mai mult ca sigur mersul prin frigul acesta va avea urmări având în vedere că de trecut nu mi-a trecut.
Mai rău decât atât duminică seară am urmărit live şi la nicio jumătate de metru distanţă o cascadă de geam spart,  după ce am intrat accidental în uşa de la sufragerie pe care mi-o imaginam deschisă, venind dinspre bucătărie după ce stinsesem luminile în urma mea.
Crăpat nu era, eu nu am venit cu viteza sunetului....sincer chiar nu îmi dau seama cum a putut să se spargă, era geam din acela gros mat...bine ca nu am decât trei, patru zgârieturi, dar m-am trezit din starea aceea de ameţeală aferentă răcelii şi m-am speriat atât de tare de ce s-ar fi putut întâmpla încât am mai adormit pe la patru dimineaţa şi acum îmi vine să spun la toată lumea ce "tragedie" am păţit eu şi decât să spun aiurea la te miri cine, mai bine spun aici pe blog pâna îmi iese din sistem.

6 comentarii:

  1. Mai, bine ca esti ok!
    Doamne fereste!
    Sotul meu a intrat asa intr-un geam la servici, noroc ca era iarna si avea geaca, putea fi mai rau. Asa, numa' hainele au avut de suferit.
    Mare grija!
    Sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms frumos:), da asa e, puteam sa ma tai pe fata sau mai stiu eu ce..asa am patit o nimica toata, dar raceala si starea de ameteala aferenta...plus neatentia cea de toate zilele=spargere de geamuri:P

    RăspundețiȘtergere
  3. ooof, bine ca nu te-au taiat bucatile de geam! Ca acesta se repara mai usor decat taieturile...Sanatate multa! Ce frig la voi...la noi azi a fost o zi primavaratica, desi cu vant subtire dar destul cat sa continue zapada sa se topeasca...

    RăspundețiȘtergere
  4. La noi si azi sunt -10 grade...si e cam mult, mai ales ca nu suntem obisnuiti cu temperaturi asa scazute multe zile la rand:), dar ce sa facem asteptam cu drag primavara. Ma bucur ca la voi e mai bine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa cumpar geam cu sarma sau securizat, sau mai bine desfiintam usa...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu zic sa iei un geam care sa nu fie din geam:)))) si sa nu se mai sparga:P

    RăspundețiȘtergere