marți, 12 aprilie 2011

Modern Family

De ceva vreme am descoperit un serial simpatic, numai bun de urmărit seara sau într-o zi de weekend, are cam tot ce îi trebuie în opinia mea, diversitate, familie, copii, adulti, amuzament.
Trei familii mai mult sau mai puţin normale unite între ele prin simplul fapt ca sunt rude.
Tatăl, Jay, recăsătorit cu o columbiancă mult mai tânără, spectaculos de frumoasă(Gloria), este tipul bărbatului matur, sigur pe el, bogat, amuzat de duritatea lui ca socru, se distrează întotdeauna pe seama celorlalţi. Gloria este unul din personajele mele preferate, conştientă de frumuseţea ei, încearcă întotdeauna cu farmec să le demonstreze celorlalţi că înseamnă mult mai mult decât un aspect fizic deosebit, vorbeşte engleza cu un accent latin. Manny, fiul Gloriei şi acum şi al lui Jay este matur pentru vârsta lui, pasional pentru un băieţel, îi surprinde întotdeauna pe adulţi prin replicile lui.
Claire, fiica lui Jay, are o familie frumoasă, căsătorită cu un bărbat cu un umor foarte bine dezvoltat, trebuie să îmbrătişeze rolul de părinte responsabil, nu la fel de bine văzut de copii. Au împreună două fete, una inteligentă, cealaltă frumoasă şi populară, şi un băiat care în ciuda unei firi naive şi uşor de luat peste picior de către sora lui, încearcă să calce pe urmele tatălui.
Mitchell, fiul lui Jay, este un avocat serios, foarte practic, introvertit, total diferit de partenerul lui de viaţa, împreună şi-au asumat resposabilitatea de a  adopta o fetiţă.
Ei toţi alcătuiesc o familie atipică, condimentată exact cât trebuie cu arome pentru toate gusturile, cu replici amuzante şi de bun gust.

7 comentarii:

  1. Si noi il urmarim, e sambata seara. Super fain, ne distram cu totii la aiurelile lor :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt amuzanti toti, pe mine ma distreaza teribil Gloria cum il striga ea pe Jay.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu l-am vazut,dar am sa ma uit.O zi frumoasa si pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Putem sa facem o sceneta in seara asta?....Eu sa fiu Clive iar tu sa fii Juliana?...:))
    Cele mai funny episoade au fost de Valentine's Day :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu sunt admiratoare a acestui serial, ca si a multor alte seriale noi de pe HBO. oricum in ultima vreme am constatat ca numai ptr HBo merita sa am cablu... in general televizorul nostru sta inchis.
    imi place ca in familia moderna prezentata exista atata deschidere catre orice fel de situatii, fara falsele prejudecati atat de prezente in societatea noastra, sau daca apar sunt depasite cu umor si seninatate.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Beatrice: sper sa iti placa:) zile frumoase sa ai si tu:)
    @Cpapuc : Asteptam Valentine's Day si noi:))
    @Vavaly:Da e modelul lor, de asta imi place si mie pentru ca se accepta pur si simplu situatiile si oamenii asa cum sunt, fara pretentii exagerate, fara lamentari, cu umor si toleranta.
    Sincer si pe mine ma enerveaza televizorul fantastic, sunt foarte putine chestii de urmarit, de cele mai multe ori butonez si renunt repede.

    RăspundețiȘtergere
  7. mmm, am inteles ca e pe hbo, noi nu avem :(((

    RăspundețiȘtergere