marți, 31 mai 2011

Veşti

Până la urmă, am reuşit, cu un drum întortocheat dar am reuşit. Nu a fost o clipă chiar magică, aşa cum povestesc majoritatea, dar important este că acum după eveniment suntem foarte fericiţi şi liniştiţi. A fost cu multe peripeţii, de la un număr cel puţin restrâns, de la un plan de "cununie în secret" am ajuns la douăzeci şi şapte, nu că ar fi o cifră fantastică, dar mult peste ce ne-am propus. Organizarea a mers pe repede înainte, măturând tot în cale. Minusuri, buchetul trebuia făcut în aceeaşi zi, am fost abandonate la coafor, pantofii lui erau într-o maşină care greşise drumul către destinaţie. Nu îmi amintesc decât că el a spus "da", că eu am spus "da", apoi o tonă şi jumătate de flori şi agitaţie, soarele care îmi intra în ochi pe scările primăriei şi drumul către restaurant. Acolo am încercat să acord atenţie tuturor, nu prea am avut timp de noi, şi am fost doar douăzeci şi şapte...
Cele mai frumoase momente: când am spus da, când mă strângea el tare tare de mână să ţin ochii deschişi la nenea fotograful, când m-a invitat tata la dans, deşi nimeni nu dansa, seara pe bancă în curte cu vărul meu (în)cântându-ne chitară + voce Hotel Cişmigiu...., când în sfârşit s-a făcut linişte.

12 comentarii:

  1. Woooowww, felicitari! Multa fericire pe noul drum, numai bucurii si impliniri. Si un sfat pe care l-a dat un preot fratelui meu cand s-a casatorit: cand va suparati, sa va suparati pe rand, niciodata amandoi in acelasi timp. Eu insami mi-am dat seama cat de mult conteaza asta. Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Muuuuulte felicitari!Sa aveti parte de toata fericirea din lume!Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari multe multe!sa fie intr un ceas bun si sa fiti fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  4. wow, felicitarile mele, sa aveti liniste si sanatate impreuna si separat(adica fiecare din voi)...sa nu se inteleaga altceva...te pupai fost frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  5. Fericirea sta in voi, in puterea voastra de a depasi situatiile dificile , piedicile ce va vor sta in cale. Dar primul si cel mai important pas a fost facut. Multe felicitari si ganduri de bine si din partea mea, chiar ai fost frumoasa. Si stai linistita, majoritatea dintre noi nu isi amintesc mai mult de la momentul acela, decat Da -ul rostit, surprinderea ca totul s-a terminat parca prea repede si emotiile care te coplesesc. E firesc. Sunteti foarte frumosi amandoi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
    Ma bucur ca ati facut cum ati vrut voi pana la urma. :) Casa de piatra!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multă fericire vă doresc! Să fie într-un ceas bun şi să vă bucuraţi de liniştea şi împăcarea sufletească ce tocmai v-a cuprins! Casă de piatră!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc frumos tuturor:). Ma bucur foarte mult de urarile voastre de bine si de sfaturile utile pe care mi le-ati dat. Bine sa ne fie tuturor, sa avem parte de impacare sufleteasca si de lucruri pozitive.
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Casa de piatra si fericirea intreaga, sa va iubiti mai putin ca maine si mai mult ca ieri, in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult Alina, multa fericire si voua.

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitări, Roxana!
    Casă de piatră vă doresc și tot ceea ce e mai bun!
    Cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere