miercuri, 23 martie 2011

Leapşă

Am primit de la Salmi o leapşă frumoasă, venită cum nu se mai poate mai bine, într-o seara de mieruri în care "colegii mei de locuinţă" au cam dat bir cu fugiţii care pe unde şi am rămas cu ochii în tavan, noroc cu lustra care mai sparge din monotonia albului. Deci, trebuie să vă spun muzica mea preferată de film. Puţine melodii nu sunt şi poate nu chiar aceasta ar fi ordinea, în plus este posibil să omit ceva important dar în mare să vedem:
Don Juan DeMarco (1994) - Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman, când iubeşti cu adevărat o femeie iţi vezi copiii în ochii ei



Just like Heaven (2005), un film frumos, mai ales pentru doamne şi domnişoare, romantic, îţi dă o stare de totul e bine când iubeşti cu adevărat, iubirea apare acolo unde nu ai spera, în plus este cu Reese Witherspoon, mie îmi  place ea.    The Cure - Just Like Heaven


Acum o melodie veselă, mi-a plăcut foarte mult, ţopăiam din dormitor în sufragerie şi invers
Shrek 2 (2004) - Counting Crows - Accidentally in Love


Closer (2004) Damien Rice - The Blowers Daughter


Un film mai nou, prima melodie are o semnificaţie aparte pentru mine, reprezintă începutul unei poveşti pe care o dorim cu prinţi şi prinţese, cu un castel măreţ, cu cer mereu albastru şi cărări cu spini puţini.
Twilight, un film care nu m-a impresionat prea mult ca şi poveste, insă peisajele mi s-au părut fantastice.
Yiruma - River Flows in You




The Rasmus Feat Anette Olzon - October and April
      
                                                     


Am primit şi premii de care sunt foarte mândră, venind tocmai de la Salmi, care le merită cu desăvârşie şi care se întorc la ea înzecit din punctul meu de vedere.












Şi am ajuns şi spre final, tocmai am fost anunţată că unul din dezertori se întoarce acasă rănit de la fotbal, sper să nu fie ceva prea serios....
Premiile merg cu mare drag şi apreciere mai departe la Alina, Oana, Nela, Mariana, Adrabell, Copii şi Mămici şi Adina, leapşa merge la toţi cei care au timpul şi plăcerea necesare.



5 comentarii:

  1. Ma bucur ca ti-a placut si ai avut timp sa o onorezi. Esti o scumpa pentru cuvintele frumoase, iti multumesc mult. ;)
    O zi superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multulmesc si eu:)
    Vacanta placuta in continuare sa ai:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos pentru premii!! Ma simt onorata! As vrea sa multumesc in primul rand pentru fanii mei...:))) Joking. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Roxana
    Chiar daca eu mi-am facut privat blogul (am realizat ca nu e bine sa expun public ceea ce scriam in el) sa stii ca am ramas tot timpul cu ochii pe tine. :)

    Subscriu si eu pentru Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman. Superba melodie! :)

    Felicitari si pentru noul pas din viata ta! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc frumos:), imi lipseai sa stii.
    Iti multumesc si pentru ca mi-ai scris, mi-a facut mare placere, sper ca macar prin acest mod sa mai tinem legatura in masura timpului tau.

    RăspundețiȘtergere